Maritim Center AS

Maritim Center er landsdelens eldste og største båt- og motorforhandler.

 

Adresse

Stakkevollvegen 61

9010 Tromsø

 

 

 

Contact

Telefonnummer: +47 91709427

Kontakt oss​​​​​​​

 

 

 

Åpningstider

Man-Fre 08:00 - 16:30

Tors 08:00 - 17:00

Lør 10:00 - 14:00

 

 

 

Våre tjenester

Maritim Center er per i dag 12 medarbeidere med bred kunnskap og lang erfaring. Vi selger alt fra landstedbåter til større cabincruisere, gummibåter, båtutstyr, snøfresere, hagemaskiner, motorsager, strømaggregater, snøscooter, 4-hjulinger og tilhørende utstyr.

 

Foruten salg driver vi eget serviceverksted med delelager hvor vi tilbyr alt av service på våre produkter. Vi viser deg gjerne våre moderne verkstedlokaler med oppdatert spesialutstyr for å kunne yte deg og dagens moderne motorer den beste service.

 

Velkommen innom, vi har alltid noe nytt på gang da vi bytter utstilling i samsvar med årstiden. Våre nye lokaler på Stakkevollveien er på hele 1100 kvm og innholder nå stor innendørs utstilling over to plan, butikk, kontorer og verksted. I tillegg disponerer vi store utearealer, med parkeringsplass, utendørs utstilling og servicebrygge – alt på en plass.

 

Du finner oss lett tilgjengelig i Stakkevollveien 61, Tromsø. God parkeringsplass og etter hvert mulighet til å besøke oss fra sjøen via vår servicebrygge.